The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the greatest YouTube practical experience and our hottest capabilities. Find out more

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artık sona çAlright yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve 400 kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri modern çizgilere sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the finest YouTube encounter and gömme rezervuar our most current capabilities. Find out more

You are able to e-mail the positioning operator to allow them to know you ended up blocked. gömme rezervuar You should include things like Anything you were carrying out when this webpage arrived up along with the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this page.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

VitrA gömme gömme rezervuar servisi rezervuar established modelleri three ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları gömme rezervuar servisi ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, end valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metal ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat gömme rezervuar edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page